Vi vill tacka alla som har gjort de senaste 17 musikåren så roliga.

Tack för musiken. Farväl.

• Fråga

Kan jag fortfarande lyssna på mixar när ni har stängt?

Svar

Det går inte längre att streama eller ladda ner mixar offline från MixRadios app, hemsida eller API från och med det datum som vi stänger. I vissa äldre versioner av MixRadios klienter kommer befintliga offline-mixar fortsätta fungera i 30 dagar från deras senaste uppdatering.

• Fråga

Kommer tjänsten bara att upphöra?

Svar

Ja.

• Fråga

Vad händer med spår som jag har köpt via Nokia Music?

Svar

De spåren tillhör dig och du kan spela den på valfri digital musikspelare. Kopiera dem bara som filer.

• Fråga

Vad kommer ni att göra med mina uppgifter?

Svar

Vi kommer att radera alla dina uppgifter i enlighet med gällande datalagar.

• Fråga

Var kan jag lyssna på musik nu?

Svar

Din mobiltelefons app store har flera musikspelare.

• Fråga

Måste jag avinstallera appen?

Svar

Nej, men den kommer inte längre att fungera från datumet när vi stänger.

• Fråga

Kan jag exportera mina favoriter? Kan jag exportera min profil till en annan tjänst?

Svar

Tyvärr inte. Detta är en del av din personliga information och vi kan inte göra det tillgängligt för andra tjänster.

• Fråga

Jag använde MixRadio för att lyssna på egen musik på min Lumia. Hur kan jag lyssna på mina egna spår?

Svar

Du kan använda musikspelaren på din Lumia. Sök i app-listan efter "Musik" så hittar spelaren miusikfilerna i ditt musikbibliotek.